MITJA

PENSIÓ

Estic malalt de la panxa!

Si tinc una alteració gastrointestinal puc dirigir-me directament al taulell de recepció. A primera hora del mati tenim disponible a la coordinadora de menjador per tal de prendre nota de totes les incidències del dia. Habitualment es demana arros i planxa, però hi ha altres opcions per altres tipus d'alteracions. Què hem de fer? Omplenar el paper blau disponible a tal efecte a recepció.

Sóc al·lèrgic

!!!!

Si tens alguna al·lèrgia ho has de comunicar de seguida! És important que ens portis un informe mèdic detallant quina al·lègia tens i què et passa quan t'apareix. Nosaltres en deixem constància a la teva fitxa perquè estigui disponible pels tutors i per Mitja Pensió. Utilitza sempre els papers blaus que trobaràs a recepció.

Vull canviar alguna cosa

De vegades no cal ser al·lèrgic perquè no mengem alguna cosa concreta. De vegades, potser no tolerem una textura, altres és que simplement no ens senta bé i d'altres pot ser per motius de religió. En tot cas, ho hem de comunicar mitjançant un paper blau que trobarem al taulell de recepció.